Menu

Conferentie Acuut Beter

dinsdag 12 december 08:00 tot dinsdag 12 december 17:00
Toevoegen aan agenda12/12/2017 08:00 12/12/2017 17:00 Europe/Amsterdam Conferentie Acuut Beter DD/MM/YYYY
conferentie acuut beter

Conferentie | 12 december 2017 | De Rijtuigenloods Amersfoort

Elke dag zet u zich in om patiënten de juiste zorg te geven. De acute zorg in Nederland is goed geregeld, maar de druk wordt steeds hoger. In een vergrijzende samenleving is de kans dat deze drukte afneemt klein. Daarom is het zaak met elkaar te bespreken hoe we de patiënt het beste kunnen blijven bedienen en tegelijk de werkdruk in de acute zorg te kunnen beheersen.

De situatie verschilt per regio. In de ene regio zit het knelpunt bij de instroom van patiënten en in de andere regio juist bij de uitstroom uit de acute zorg. Hoe zit dat in uw regio?

In veel regio’s zijn al initiatieven om de drukte in de acute zorg aan te pakken. Op 12 december kunt u met deze initiatieven kennis maken. Dit is ook hét moment om van collega’s te horen wat en hoe zij het in hun regio hebben aangepakt. En tegen welke hobbels zij aanliepen.

Ook kunt u collega’s uit de acute zorgketen ontmoeten, elkaar inspireren en van elkaar leren: zorgprofessionals, zorgbestuurders, vertegenwoordigers van patiënten, zorgverzekeraars en gemeenten. Uit andere regio’s en uit uw eigen regio. Want duidelijk is, dat samenwerking in de acute keten cruciaal is.

Zet u 12 december alvast in uw agenda? Want de drukte in de acute zorg gaan we samen te lijf!

Sluiten
X Zoek