Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Ledenenquête 2021

donderdag 04 maart

Beste leden,

Wij hebben jullie input nodig! Graag willen wij samen investeren in het verbeteren van onze vereniging. En dat begint met het inventariseren van de wensen en behoeften van jullie: de leden!

Om dit te kunnen doen hebben wij een korte enquête opgesteld.Het doel van deze enquête is om te kijken waarin wij als vereniging moeten groeien om te kunnen voorzien in jullie behoeften. De insteek is om op een regelmatige basis te evalueren zodat we gericht als vereniging onze doelstellingen bij kunnen stellen voorde komende jaren.

De enquête neemt ongeveer 5-10 minuten in beslag en bestaat uit 13 vragen. Hiervan zijn 4 vragen onderverdeeld in stellingen. Sluit de enquête volledig af (Opslaan en Verzenden) zodat wij de resultaten goed kunnen verwerken. Uiteraard zullen wij de uitkomsten dit jaar nog met jullie delen op de ALV.

De link naar de enquête is naar alle leden gemaild op het bij ons bekende e-mail adres. Heb je de link niet ontvangen? Mail dan even naar bureau@nvsha.nl.

Heb je verdere suggesties en/of opmerkingen, deel deze dan vooral met ons. Help jij ons mee te bouwen aan een sterkere vereniging?

Met enthousiaste groet,

Domenique Zaunbrecher

Voorzitter Communicatie & PR Commissie

Namens het bestuur

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten