Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 3 juni 2021

dinsdag 04 mei

Op 3 juni 2021 zal van 16.00 - 18.00 uur de Algemene Ledenvergadering van de NVSHA plaatsvinden.

Vorm ALV
Vanwege de huidige RIVM-richtlijnen is het op dit moment niet mogelijk om met alle leden fysiek samen te komen op één locatie. Wij vinden het echter wel belangrijk dat alle leden de ALV kunnen volgen en dat er mogelijkheid is tot interactie met het bestuur en leden onderling. Daarom hebben wij wederom gekozen voor een hybride ALV die tegelijkertijd zowel fysiek als digitaal plaatsvindt. Elke vakgroep SEG kan één vertegenwoordiger fysiek afvaardigen om bij de ALV aanwezig te zijn. De AIOS worden fysiek vertegenwoordigd door afgevaardigden die gekozen zijn door de AIOS-commissie. Alle andere leden kunnen de ALV volgen middels een livestream. Zij kunnen hun input niet rechtstreeks via de livestream inbrengen, maar doen dit door hun vragen en reacties door te geven aan hun vakgroep of AIOS vertegenwoordiger.

Locatie
De fysieke locatie van de ALV is The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken en parkeren in de wijk Zuilen is gratis.

Registratie deelname ALV
Om deze hybride ALV goed te laten verlopen, vragen wij leden om zich van tevoren individueel aan te melden via dit formulier. Bij aanmelding is het belangrijk om kenbaar te maken of je fysiek of digitaal bij de ALV aanwezig zult zijn en vanuit welk ziekenhuis je deelneemt. Let op: per vakgroep kan dus slechts één lid als vertegenwoordiger fysiek bij de ALV aanwezig zijn. Deze fysieke aanwezigheid is onder voorbehoud van de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen.
Wij vragen je om je uiterlijk 24 uur (2 juni 16.00) voorafgaand aan de ALV aan te melden.
Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging en minimaal 24 uur voorafgaand aan de ALV de benodigde link (in geval van digitale deelname) en je unieke, persoonlijke stemcode. ​

Stemmen
Als je stemgerechtigd bent, ontvang je na inschrijving en voorafgaand aan de ALV een unieke Sendsteps stemcode (let op: deze unieke, persoonlijke code is nieuw ten opzichte van eerdere ALV’s toen we met een generieke QR code/wachtwoord stemden). Het stemmen zal gebeuren via de website NVSHAstemt.nl van Sendsteps. Je hebt dus twee devices nodig met een goede Wifi-verbinding.

Vergaderstukken
De agenda en bijbehorende vergaderstukken worden uiterlijk 10 dagen voor de ALV verstuurd en zullen vanaf dat moment tevens via de website te raadplegen zijn achter de leden inlog. Ook het jaarverslag 2020 is daar te vinden. Mocht inloggen niet lukken, neem dan contact op met het bureau.

Vragen?
Tot 2 juni 16.00 is het mogelijk om vragen te stellen over de vergaderstukken. Dit kan via bureau@nvsha.nl. Deze vragen zullen wij proberen zoveel mogelijk van tevoren al te beantwoorden. Tijdens de ALV zal het ook mogelijk zijn om vragen te stellen via de aanwezigen van de verschillende vakgroepen.

Niet in de gelegenheid om de ALV bij te wonen (fysiek of digitaal) maar wel stemmen?
Indien je niet in de gelegenheid bent de ALV bij te wonen, dan kun je vooraf stemmen via een enquête. Mocht je hiervan gebruik willen maken, geef dit dan aan via het formulier. Het uitbrengen van je stem via de enquête is mogelijk t/m 3 juni 09.00.

Voor vragen over deze ALV kun je via e-mail contact opnemen met het bureau of telefonisch via 030-6868763. Mocht je op 3 juni tijdens de ALV technische problemen ervaren met de livestream, neem dan contact op met Audio Utrecht via 030-2270195.

We zien of horen je graag op 3 juni!

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten