Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

vrijdag 27 november

We nodigen je uit voor de komende Algemene Ledenvergadering op 8 december van 16.00 tot 18.00 uur. We trappen deze middag af met de uitreiking van de NVSHA Awards en bekendmaking van de SGO fonds-subsidies. Daarna zullen we officieel starten met de ALV.

Registratie deelname ALV
Gezien de huidige situatie komen we deze keer opnieuw via Zoom bijeen. Om ervoor te zorgen dat de vergadering en het stemmen naar behoren verloopt, vragen we je uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de ALV te registreren. Nadat je je geregistreerd hebt, controleren wij je registratie en lidmaatschap. Als je registratie is goedgekeurd, ontvang je de vergaderlink.

Instructies voor Zoom en NVSHAstemt
Zoom kent een browserversie, maar werkt het prettigst in de applicatie. Deze applicatie is te downloaden via de volgende link: https://zoom.us/download. Ook kan de applicatie op een telefoon gedownload worden door in de Apple Store of Google Play Store te zoeken op 'Zoom'.

Na je registratie voor de ALV ontvang je van het bureau de vergaderlink voor Zoom. Als je stemgerechtigd bent, ontvang je tevens een wachtwoord en een QR code waarmee je op 8 december kunt inloggen op nvshastemt.nl om te stemmen. Aan het begin van de ALV wordt toegelicht hoe dit werkt. Om het stemmen goed te laten verlopen, adviseren wij om op 8 december de Zoomsessie via een laptop, desktop of tablet bij te wonen en daarnaast het stemmen via de mobiele telefoon te doen. Je hebt dus twee devices nodig met een goede WIFI verbinding.

Vergaderstukken
De agenda en bijbehorende vergaderstukken heb je inmiddels via de uitnodigingsmail ontvangen en zijn binnenkort ook via de website te raadplegen zijn. Mocht inloggen niet lukken, neem dan tijdig contact op met het bureau.

Niet in de gelegenheid om de ALV bij te wonen?
Machtigen is dit keer niet mogelijk, wel kun je, indien je niet in de gelegenheid bent de ALV bij te wonen, vooraf stemmen via een enquête. Mocht je hiervan gebruik willen maken, stuur dan z.s.m. een mail naar bureau@nvsha.nl. Het uitbrengen van je stem via de enquête is mogelijk t/m 7 december a.s.

Vragen?
Vanaf nu tot 5 december a.s. is het mogelijk om vragen te stellen over de vergaderstukken. Dit kan via secr@nvsha.nl. Deze vragen proberen wij zoveel mogelijk van tevoren te beantwoorden waarbij we waar nodig de antwoorden ook publiceren op de site. Tijdens de ALV is het ook mogelijk om vragen te stellen. Hoe je dit doet, wordt aan het begin van de ALV toegelicht.

Mocht je op 8 december om wat voor reden dan ook geen toegang krijgen tot de vergadering, neem dan contact op met het bureau via bureau@nvsha.nl of bel naar 030-6868763.

Graag tot 8 december en ik hoop jullie in groten getale opnieuw digitaal te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
namens het NVSHA-bestuur,

Sophie Hillen
Secretaris

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten