Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Wintervibes 2021 GEANNULEERD

maandag 22 november
WVcancelled

Geacht lid,

Via dit schrijven willen wij jullie informeren over het verplaatsen van het Wintervibes event 2021.

Waarom?
Gezien de (wederom) toenemende drukte op onze SEHs en de vele overuren die er door ons allen worden gemaakt, vonden wij het niet gepast noch gewenst om op korte termijn in grote getalen bijeen te komen. Enorm jammer, want ook wij hadden ons verheugd op een knetterend vuurtje, Silent Disco, live muziek etc. Maar wij hopen hierin wel te voorzien in de behoefte van jullie, onze leden, om dergelijke feestelijkheden te verplaatsen naar een later tijdstip. Het fysieke evenement komt dus te vervallen, echter de ALV zal in digitale vorm wél doorgang vinden. Verdere informatie over de ALV volgt volgende week.

Wat nu?
Iedereen die reeds een ticket heeft gekocht voor het Wintervibes event nodigen wij van harte uit om komend jaar op 6 december 2022 aanwezig te zijn. Er zal geen verandering zijn in locatie en/of feestelijkheden, noch in de aansluitende borrel en diner. Heb je al hoge verwachtingen? Ik garandeer je dat we die alsnog gaan waarmaken! Komende zomer gaan we opnieuw kijken naar de invulling van het programma, om zoveel mogelijk te kunnen aansluiten bij jullie wensen. Mocht je om welke reden dan ook niet aanwezig (meer) kunnen/willen zijn, dan mag je contact opnemen met het bureau voor een terugbetaling c.q. annulering van het ticket. Geef het dan wel vóór 31-12-2021 aan zodat wij alles goed kunnen verwerken!

En niet te vergeten…
Had je nog geen ticket, maar ben je al vast besloten om aanwezig te zijn bij het glühwein-warme-chocomelk festijn van 2022, dan kun je deze uiteraard al kopen. De inschrijving staat gewoon open, dus voel je vrij om alvast je plekje veilig te stellen.

Voor verdere vragen over kun je via e-mail contact opnemen met bureau@nvsha.nl of telefonisch via 030-6868763.

We zien je graag fysiek op 6 december 2022!

Met vriendelijke groet,
namens het NVSHA-bestuur,

Domenique Zaunbrecher
secretaris

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten