Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

donderdag 01 juli 2021

Beste leden,

Dit is de laatste verenigingsnieuws van mijn hand. Tijdens de ALV heb ik (letterlijk) het stokje (in de vorm van een hamer) overgedragen aan David Baden. Effectief was hij al langere tijd de voorman, nu definitief. De goede persoon op de goede plek op het goede moment.

Na een periode als ...

Deel dit via: Lees meer

Ter informatie

donderdag 01 juli 2021

Er is een richtlijn gepubliceerd op de RIVM website en Medisch Contact met betrekking tot de behandeling van patiƫnten die het Tromobose met Thrombocytopenia syndroom (TTS) ontwikkelen na het toedienen van een aantal van de COVID-19 vaccins.

Deel dit via: Lees meer

Actueel publicatie overzicht NVSHA website

donderdag 01 juli 2021

Begin 2021 hebben we een oproep gedaan onder alle wetenschapscoƶrdinatoren om alle SEH publicaties van de afgelopen 5 jaar door te geven. Hier is massaal gehoor aan gegeven.

Met alle nieuwe aanmeldingen heeft de reeds bestaande maar tot voor kort incomplete publicatie pagina op de NVSHA website een ...

Deel dit via: Lees meer

The Collaborative Ultrasound Project

donderdag 01 juli 2021

Als sectie spoedechografie proberen we in Nederland de point-of-care echografie te blijven ontwikkelen en de collega's te enthousiasmeren. Daarom hebben we graag aandacht voor nationale initiatieven die hieraan bijdragen.

"The Collaborative Ultrasound Project" (CUSP) is een nieuw Nederlands platform ...

Deel dit via: Lees meer
Sluiten