Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

donderdag 18 maart 2021

Kansen om te participeren in het NVSHA bestuur!

Namens het NVSHA bestuur wil ik graag van deze plaats gebruik maken om leden op te roepen zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie. Als NVSHA bestuurslid geef je nadrukkelijk richting aan de koers van de vereniging en kun je een significante...

Deel dit via: Lees meer

Vertegenwoordiger NVSHA bij het Oranje Kruis

donderdag 18 maart 2021

Sinds een groot aantal jaren is er een vertegenwoordiger van de NVSHA in het College van Deskundigen bij Het Oranje Kruis. Onze huidige vertegenwoordiger wil deze functie overdragen.

Mocht je interesse of vragen hebben deze graag sturen naar richtlijnen@nvsha.nl

Deel dit via: Lees meer

Deelname aan de klankbordgroep voor clusterexpertisegroep Duizeligheid en vallen

donderdag 18 maart 2021

In het kader van het actualiseren van een drietal richtlijnen (BPPD, duizeligheid bij ouderen en valpreventie bij ouderen) is er een clusterexpertisegroep Duizeligheid en Vallen opgericht. Voor deze expertisegroep is ook een lid gevraagd van de NVSHA voor deelname.

Als onderdeel van de...

Deel dit via: Lees meer

Commentaar op de leidraad Organisatie van zorg rondom acute cardiale ziektebeelden

donderdag 18 maart 2021

Op initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie is de leidraad “Organisatie van zorg rondom acute cardiale ziektebeelden” ontwikkeld. Ook leden van de NVSHA hebben deelgenomen aan deze werkgroep. Deze is nu in de commentaar fase.

Voor de herziening van de bestaande leidraad heeft de...

Deel dit via: Lees meer

Quality indicators NVSHA - Trend analysis 2016 - 2019

donderdag 18 maart 2021

Vanuit de commissie kwaliteitsindicatoren is er een jaarlijkse uitvraag. Deze uitvraag is voor iedere SEH verplicht. Hierop volgt, naast de terugkoppeling per ziekenhuis en benchmark, altijd een jaarlijkse terugkoppeling en presentatie van de resultaten op de DEMC. Nu is dat helaas (nog) niet...

Deel dit via: Lees meer
Sluiten