Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

6th Netherlands International Sepsis Symposium

donderdag 19 september 08:45 tot donderdag 19 september 16:45
Toevoegen aan agenda19/09/2019 08:45 19/09/2019 16:45 Europe/Amsterdam 6th Netherlands International Sepsis Symposium DD/MM/YYYY

Voor de 6de keer organiseren wij het Netherlands International Sepsis Symposium 2019 in het kader van de wereldsepsisdag.

Sepsis is de belangrijkste doodsoorzaak op de Intensive Care. Gelukkig daalt de mortaliteit gestaag. Echter, sepsis leidt bij IC-overlevers tot aanzienlijke lange termijn gevolgen. Daarom wordt steeds meer de focus verlegd naar aandacht voor kwaliteit van leven en functionele uitkomsten na de sepsisbehandeling en wordt er gesproken over passende zorg. Moeten we iedereen behandelen?
Tijdens het Sepsis Symposium 2019 staan de laatste ontwikkelingen en inzichten centraal. Zoals bekend, worden de onderwerpen belicht door ons geselecteerde nationale en internationale experts.

In één dag bent u op de hoogte van de meest recente informatie over sepsis. Over de epidemiologie en vroegherkenning, aspecten van de nieuwe sepsisrichtlijn, antibiotische therapie, de immuunrespons, circulatiemanagement en transfusiebeleid, ECMO en cytokinefilters, delier, lange termijn consequenties, big data, artificial intelligence en toekomstige behandelingen.

Kortom, een must voor elke zorgprofessional die betrokken is bij de behandeling van sepsispatiënten. Wij hopen u te ontmoeten op 19 september in Veenendaal.

Voor meer informatie zie onderstaande link:
https://www.deelnemerinschrijving.nl/nl/congres/6sepsis.html

Sluiten