Menu

Sollicitatieprocedure AIOS SEG

Ieder jaar vindt in augustus tot september de sollicitatieprocedure voor AIOS Spoedeisende Geneeskunde voor het komende kalenderjaar plaats. Het tijdspad voor de opleidingsplaatsen 2019 is voor zowel de kandidaten als de opleidingsklinieken als volgt vastgesteld:

Vacatures opleidingsplaatsen
De vacatures voor de opleidingsplaatsen in diverse opleidingsklinieken worden vanaf begin juli op de website geplaatst.

Inzendingstermijn
Kandidaten kunnen hun sollicitatie voorzien van motivatiebrief en cv vanaf maandag 13 augustus indienen middels het online formulier. Op donderdag 30 augustus 2018 om 23.59 uur sluit de inzendingstermijn. Een kandidaat kan bij maximaal 2 OOR’s (per jaar) solliciteren. De kandidaat is zelf verantwoordelijk voor het correct invullen van het sollicitatieformulier. Het sollicitatieformulier staat vanaf 13 augustus a.s. online.

Voorselectie
Tussen 3 en 21 september kan een voorselectie plaatsvinden, dit kan per regio verschillen (bijv. assessment, speeddate, e.d.)

Sollicitatiegesprekken
De sollicitatiegesprekken vinden van maandag 24 september t/m vrijdag 28 september plaats in de diverse opleidingsklinieken.

Voorkeur voor plaatsing
Tussen maandag 24 en vrijdag 28 september ontvangen de kandidaten die zijn uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek een matchingsformulier per mail. Op uiterlijk vrijdag 28 september vóór 15.00 uur geven de kandidaten hun voorkeur voor plaatsing door aan de NVSHA via het matchingsformulier.

Geselecteerd?
Op maandag 1 oktober 2018 ontvangt u tussen 12.00 uur en 17.00 uur bericht of u aangenomen bent voor een opleidingsplaats.

Op dinsdag 2 oktober vóór 12.00 uur dient u aan te geven aan de opleidingskliniek of u gebruik maakt van hun aanbod voor een opleidingsplaats.

Start opleiding
De opleidingen starten in 2019 (dit hoeft niet noodzakelijkerwijs 1 januari te zijn).

Sluiten
X Zoek