Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Sollicitatieprocedure AIOS SEG

Sollicitatieprocedure AIOS SEG 2025

Ieder jaar vindt tussen 1 juli en eind oktober de sollicitatieprocedure voor AIOS Spoedeisende Geneeskunde voor het komende kalenderjaar plaats.

Vacatures opleidingsplaatsen AIOS SEG online
Op maandag 1 juli 2024 worden de vacatures voor opleidingsplaatsen AIOS SEG 2025 online geplaatst op de website.

Inzendingstermijn voor sollicitatiebrieven
Vanaf maandag 15 juli, 00.00 uur, tot en met donderdag 29 augustus 2024, 23.59 uur, is het mogelijk om te solliciteren voor een opleidingsplaats AIOS SEG. Het is mogelijk om bij twee OOR's te solliciteren. Voor elke OOR dient u een motivatiebrief en cv te sturen. Het is alleen mogelijk te solliciteren middels het digitale formulier. Kijk voor het sollicitatieformulier op de website.

Voorselectie en sollicitatiegesprekken
Vanaf maandag 2 september t/m vrijdag 20 september vindt de voorselectie plaats. Dit kan per opleidingsregio verschillen. Van maandag 23 september t/m vrijdag 4 oktober (week 39 en 40) vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Voorkeur opleidingsplaats
Indien u bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek in één of twee regio's dient u uiterlijk vrijdag 4 oktober vóór 12.00 uur uw voorkeur door te geven voor een opleidingsplaats. Dit doet u door middel van een digitaal formulier, dat u op een later moment per mail ontvangt.

Aangenomen?
Op maandag 7 oktober ontvangt u tussen 12.00 uur en 17.00 uur bericht of u aangenomen bent voor een opleidingsplaats.

De opleidingen starten in 2025, dit hoeft niet noodzakelijkerwijs 1 januari te zijn.

Sluiten