Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Sollicitatieprocedure AIOS SEG

Sollicitatieprocedure AIOS SEG 2024

Ieder jaar vindt van augustus tot september de sollicitatieprocedure voor AIOS Spoedeisende Geneeskunde voor het komende kalenderjaar plaats. De procedure en het tijdspad voor de opleidingsplaatsen 2024 vindt u hier:

Vacatures opleidingsplaatsen AIOS SEG online
Maandag 3 juli worden de vacatures voor opleidingsplaatsen AIOS SEG 2024 online geplaatst op de website.

Inzendingstermijn voor sollicitatiebrieven
Vanaf maandag 17 juli, 09.00 uur tot en met donderdag 31 augustus 2023, 23.59 uur is het mogelijk om te solliciteren voor een opleidingsplaats AIOS SEG. Het is mogelijk om bij twee OOR's te solliciteren. Voor elke OOR dient u een motivatiebrief en cv te sturen. Het is alleen mogelijk te solliciteren middels het digitale formulier. Kijk voor de vacatures en het sollicitatieformulier op de website.

Voorselectie en sollicitatiegesprekken
Vanaf maandag 4 september t/m vrijdag 22 september vindt de voorselectie plaats. Dit kan per opleidingsregio verschillen. In de week van maandag 25 september t/m vrijdag 29 september vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Voorkeur opleidingsplaats
Indien u bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek in één of twee regio's dient u uiterlijk vrijdag 29 september vóór 12.00 uur uw voorkeur door te geven voor een opleidingsplaats. Dit doet u door middel van een digitaal formulier, dat u op een later moment per mail ontvangt.

Aangenomen?
Op maandag 2 oktober ontvangt u tussen 12.00 uur en 17.00 uur bericht of u aangenomen bent voor een opleidingsplaats.

De opleidingen starten in 2024, dit hoeft niet noodzakelijkerwijs 1 januari te zijn.

Sluiten