Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Sollicitatieprocedure AIOS SEG

Sollicitatieprocedure AIOS SEG

Ieder jaar vindt van augustus tot september de sollicitatieprocedure voor AIOS Spoedeisende Geneeskunde voor het komende kalenderjaar plaats. De procedure en het tijdspad voor de opleidingsplaatsen 2022 vindt u hier: https://www.nvsha.nl/aios/opleiding-aios/sollicitatieprocedure-aios-seg/

Vacatures opleidingsplaatsen AIOS SEG online
Maandag 5 juli worden de vacatures voor opleidingsplaatsen AIOS SEG 2022 online geplaatst op de website.

Inzendingstermijn voor sollicitatiebrieven
Vanaf maandag 16 augustus, 09.00 uur tot en met donderdag 2 september , 23.59 uur is het mogelijk om te solliciteren voor een opleidingsplaats AIOS SEG. Het is mogelijk om bij twee OOR's te solliciteren. Voor elke OOR dient u een motivatiebrief en cv te sturen. Het is alleen mogelijk te solliciteren middels het digitale formulier. Kijk voor de vacatures en het sollicitatieformulier op de website.

Voorselectie en sollicitatiegesprekken
Vanaf maandag 27 september t/m vrijdag 1 oktober vinden de voorselectie en sollicitatiegesprekken plaats. Dit kan per opleidingsregio verschillen.

Voorkeur opleidingsplaats
Indien u bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek in één of twee regio's dient u uiterlijk vrijdag 1 oktober vóór 12.00 uur uw voorkeur door te geven voor een opleidingsplaats. Dit doet u door middel van een digitaal formulier, dat u op een later moment per mail ontvangt.

Aangenomen?
Op maandag 4 oktober ontvangt u tussen 12.00 uur en 17.00 uur bericht of u aangenomen bent voor een opleidingsplaats.
U dient op dinsdag 5 oktober vóór 12.00 uur bij het opleidingsziekenhuis aan te geven of u gebruik maakt van hun aanbod voor een opleidingsplaats.

De opleidingen starten in 2022, dit hoeft niet noodzakelijkerwijs 1 januari te zijn.

Sluiten