Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Activiteiten

YEMD Refresher Course Toxicologie

Van 04-04-2019 tm 07-04-2019 vindt de 10e YEMD Refresher Course plaats. Een mooie kans om je als AIOS of jonge klare bij te scholen op de nieuwste trends op het gebied van Toxicologie. In hét symbolische monument van België: het Atomium komen grote internationale en nationale sprekers op het gebied van Toxicologie, is er een live uiteenzetting rond CBRN door het Belgische leger met praktische oefening, lectures. We gaan samen de giftuin van Meise in met een geanimeerde rondleiding en genieten van een heerlijk diner in prachtige omkadering. Daarnaast staan natuurlijk de Belgische gastvrijheid en gastronomie hoog in het vaandel met gezellige randactiviteiten.

Een aanrader voor de spoedarts (in wording)!

Kijk voor meer informatie en inschrijvingen op: https://eusem.org/education/refresher-courses/yemd-refresher-course

AIOS Event Egmond

5 juni, starttijd 20:30
Locatie strandpaviljoen Bad Egmond

Kom voorafgaand aan het NVSHA congres of na je pre-course naar het AIOS Event! De connectieborrel van het jaar om met je collega AIOS bij te kletsen of ze juist te leren kennen. Om op te warmen zullen dit jaar wederom beginnen met een pubquiz. Het thema is ‘fantastic gymnastic’, inclusief een beloning voor de mooiste outfits. De eerste drankje zijn op kosten van de NVSHA. De borrel begint om 20.30 uur en de quiz zal om 21.00 uur van start gaan.

AIOS OUT dag

Op 10 augustus 2019 vindt de AIOS OUT dag plaats

Reserveer deze datum alvast in je rooster, het belooft een mooie dag te worden! Tijdens het AIOS Event op Egmond is er de mogelijkheid om je op te geven.

Carrieredag

Ieder jaar vindt aansluitend aan voortgangstoets de NVSHA AIOS carrière-avond plaats.

Datum 25-10-2019 van 14:00 - 18:00

Agenda

Alle AIOS-activiteiten zijn in de agenda terug te vinden. Kijk ook daar voor meer informatie over inschrijven.

Sluiten