Menu

Activiteiten

YEMD Refresher Course Toxicologie

Van 04-04-2019 tm 07-04-2019 vindt de 10e YEMD Refresher Course plaats. Een mooie kans om je als AIOS of jonge klare bij te scholen op de nieuwste trends op het gebied van Toxicologie. In hét symbolische monument van België: het Atomium komen grote internationale en nationale sprekers op het gebied van Toxicologie, is er een live uiteenzetting rond CBRN door het Belgische leger met praktische oefening, lectures. We gaan samen de giftuin van Meise in met een geanimeerde rondleiding en genieten van een heerlijk diner in prachtige omkadering. Daarnaast staan natuurlijk de Belgische gastvrijheid en gastronomie hoog in het vaandel met gezellige randactiviteiten.

Een aanrader voor de spoedarts (in wording)!

Kijk voor meer informatie en inschrijvingen op: https://eusem.org/education/refresher-courses/yemd-refresher-course

AIOS Netwerk Event

Jaarlijks voorafgaand aan het Congres in Egmond vindt het AIOS Netwerk Event plaats. Kom voorafgaand aan het NVSHA-congres of na je pre-course naar de AIOS borrel! De connectie borrel van het jaar om met je collega AIOS bij te kletsen of elkaar te leren kennen. Om op te warmen zullen we beginnen met een pubquiz!

AIOS outdoor dag

Ook in 2018 vindt wederom de AIOS outdoor dag plaats. Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie!

Carrieredag

Ieder jaar vindt aansluitend aan voortgangstoets de NVSHA AIOS carrière-avond plaats. Kijk hier voor meer informatie over deze avond.

Agenda

Alle AIOS-activiteiten zijn in de agenda terug te vinden. Kijk ook daar voor meer informatie over inschrijven.

Sluiten
X Zoek