Menu

Accreditatie mogelijk voor begeleide intervisie

maandag 09 december 2019

Vanaf 1 januari 2020 is het mogelijk om accreditatie aan te vragen voor medisch specialisten die deelnemen aan begeleide intervisie. Dit is voortgekomen uit het besluit in het Accreditatie Overleg van december 2018.

Informatie, regelgeving, handleiding e.d. zijn opgenomen op de website van het KNMG: ...

Deel dit via: Lees meer

Vrijwilligers gezocht, kom jij Team Medisch versterken?

maandag 09 december 2019

Sinds 2006 is Alpe d’HuZes een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Er is sindsdien meer dan 150 miljoen aan sponsorgelden bijeengebracht ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar kanker in alle...

Deel dit via: Lees meer

Dubbellidmaatschap leden NVSHA + LAD een feit

vrijdag 29 november 2019

De Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulpartsen (NVSHA) en de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) gaan nauw samenwerken. SEH-artsen zijn met ingang van 2020 ook lid van de LAD.

Deel dit via: Lees meer

Persbericht: SEH-artsen dag en nacht alert op signalen kindermishandeling

vrijdag 22 november 2019

De ‘Veldnorm Kindermishandeling en huiselijk geweld voor ziekenhuizen’ is recent geactualiseerd. Voor de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulpartsen (NVSHA) is kindermishandeling een belangrijk aandachtspunt.

Dr. Anita Lekx: ‘Voor de NVSHA is kindermishandeling een zeer belangrijk...

Deel dit via: Lees meer

Week tegen Kindermishandeling: 18 november

zaterdag 16 november 2019

Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem en heeft daarom ieders aandacht nodig. Door ervaringen te delen kunnen we elkaar helpen en inspireren.

De week van 18 tot 24 november is de Week tegen Kindermishandeling 2019: Leren van elkaar.

Want ieder kind dat slachtoffer is van geweld, is...

Deel dit via: Lees meer

10 december a.s. Lustrum-ledendag NVSHA

donderdag 31 oktober 2019

Dit jaar bestaat de NVSHA 20 jaar. Als vereniging vieren wij dit tijdens de ledendag van 10 december a.s.. Inmiddels hebben jullie een uitnodiging ontvangen hiervoor, dus meld je snel aan. Informatie over locatie en programma vind je hier terug. Graag zien we jou op 10 december om gezamenlijk het...

Deel dit via: Lees meer

Impressie Emergency Medicine Conference 2019

zaterdag 26 oktober 2019

Op editie 2019 van de Dutch North Sea Emergency Medicine Conference zijn video-opnames gemaakt. Deze opnames zijn inmiddels tot een fraai filmpje gemonteerd. Om nog even terug te blikken op een wederom zeer geslaagd congres is het flimpje hieronder te bekijken.

Deel dit via: Lees meer

Peer support

woensdag 25 september 2019

Op 29 Oktober a.s, zal inmiddels de tweede training door Gerda Zeeman plaatsvinden (leernetwerk VvAA peer support) om peer supporter te worden. Of terwijl je collega SEH-arts of AIOS SEH op professionele wijze opvangen na een calamiteit of incident. Peer support voor en door SEH artsen, dat is het...

Deel dit via: Lees meer

Dubbellidmaatschap NVSHA / LAD

woensdag 25 september 2019

SEH-artsen die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA) stemden in juni voor een dubbellidmaatschap met de LAD. Dat betekent dat de LAD vanaf 2020 de belangen van alle 700 SEH-artsen (ook degenen in opleiding) gaat behartigen. “We willen onze beroepsgroep...

Deel dit via: Lees meer

Lever met je commissie/sectie een bijdrage aan het Dutch North Sea EM Congress 2020!

woensdag 25 september 2019

Geachte collegae, voorzitters van secties en commissies van de NVSHA,

Sinds de start van het Dutch North Sea Emergency Medicine Conference in 2007 is ons congres uitgegroeid tot een vaste waarde en jaarlijks terugkerend congres.

Er is altijd ruime input gekomen van enthousiaste collega’s, secties en...

Deel dit via: Lees meer
Laad meer
Sluiten
X Zoek