Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

DEUS Advanced Emergency Ultrasound Course GEANNULEERD

maandag 20 april 09:00 tot dinsdag 21 april 17:00
Toevoegen aan agenda20/04/2020 09:00 21/04/2020 17:00 Europe/Amsterdam DEUS Advanced Emergency Ultrasound Course GEANNULEERD DD/MM/YYYY

Deze tweedaagse DEUS cursus is de eerste in Nederland, speciaal ontworpen door artsen werkzaam in de acute zorg met een ruime echo en instructeurservaring, voor artsen die zich naast basis applicaties, zoals EFAST, AAA en basale spoedechocardiografie, hun pallet aan kennis en skills willen uitbreiden. Voor deze cursus is basale echo-kennis en -ervaring geen must maar wel een absolute pré.

De theorie zal in de presentaties naar voren komen, het zwaartepunt van deze advanced cursus zal liggen in het hands-on gedeelte; het vervaardigen en interpreteren van echobeelden en het aanleren van echogeleide procedures. Wij maken hierbij alleen gebruik van fantomen en proefpersonen, doorgaans studenten geneeskunde.

Voor iedere cursus wordt dan ook een gedegen bestudering van de opgegeven lesstof verwacht teneinde de cursusdoelen te bereiken. Voor het verkrijgen van het certificaat zal zowel een theoretisch examen als ook een praktijkexamen plaatsvinden.

Voor meer informatie:
https://www.deus.nl/?page_id=40

Sluiten