Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

DEUS Basiscursus Point-of-Care Echocardiografie

dinsdag 06 oktober 09:00 tot dinsdag 06 oktober 17:00
Toevoegen aan agenda06/10/2020 09:00 06/10/2020 17:00 Europe/Amsterdam DEUS Basiscursus Point-of-Care Echocardiografie DD/MM/YYYY

Het verkrijgen van perifere vaattoegang is een van de meest voorkomende handelingen die in de zorg wordt verricht, en zeker van belang bij de vaak zieke en instabiele patiëntenpopulatie. Bij een deel van patiënten is het prikken van een perifeer infuus zelfs voor ervaren professionals lastig of onmogelijk. Het aanbrengen van een perifeer infuus onder echogeleide kan in dat geval een uitkomst zijn. Het is bewezen dat het gebruik van echo bij vaattoegang zorgt voor een grotere kans op succes , minder prikpogingen en een hogere patienttevredenheid.

Om iedereen een kans te geven deze techniek te leren en met behulp van echografie beter voor zijn/haar patiënten te zorgen heeft DEUS de cursus echogeleide perifere vaattoegang ontwikkeld. Onder leiding van ervaren instructeurs worden in kleine groepjes de theoretische principes en de praktische vaardigheden aangeleerd zodat elke cursist met een goede basis de cursus verlaat.


Voor meer informatie : https://www.deus.nl/?page_id=486

Sluiten