Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

EM Masterclass - Leiderschap met impact

maandag 02 oktober 10:30 tot dinsdag 03 oktober 00:00
Toevoegen aan agenda02/10/2023 10:30 03/10/2023 00:00 Europe/Amsterdam EM Masterclass - Leiderschap met impact DD/MM/YYYY

Leiding geven en leiderschap begint bij het kennen van jezelf. Daarom start deze Masterclass met een verdieping in je kwaliteiten, valkuilen en (onbewuste) automatische gedragspatronen. Vervolgens gaan we inventariseren wat er op de SEH en ons als SEH-artsen afkomt, hoe de (acute) zorg functioneert en op welke plaatsen jij impact kan hebben. Daarna verdiepen we ons in de verschillende stijlen van leiderschap en gaan we aan de slag met jouw leiderschapsstijl en jouw impact.

Na twee dagen verlaat je deze Masterclass met een persoonlijk actieplan. Een plan voor jouw vakgroep en met inzicht in jouw stijl van leiding geven en bovendien een verbetering van jouw impact op anderen op jouw SEH en in jouw ziekenhuis. In de periode na deze Masterclass is er de mogelijkheid om je verder te verdiepen in specifieke onderwerpen die met leiderschap in de acute zorg te maken hebben, zodat je nog meer op maat kan werken aan jouw impact.

Leiderschap met Impact | EM Masterclass

Sluiten