Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Medisch Congres Arts & Organisatie 24-25 mei 2024

vrijdag 24 mei 09:00 tot zaterdag 25 mei 17:00
Toevoegen aan agenda24/05/2024 09:00 25/05/2024 17:00 Europe/Amsterdam Medisch Congres Arts & Organisatie 24-25 mei 2024 DD/MM/YYYY

Op vrijdag en zaterdag 24 en 25 mei 2024 zal het congres van Stichting Arts en Organisatie: “Grenzeloze zorg: de balans tussen arts, patiënt en planeet” plaatsvinden. Met dit thema willen we deze grenzen in een zo breed mogelijke zin benaderen; er zal in worden gegaan op ontwikkelingen binnen het gezondheidszorgsysteem omtrent planetaire, landelijke en systeemgrenzen. Hierbij speelt de verduurzaming van de zorg een grote rol.

Op vrijdag zal het congres van start gaan met een ontvangst inclusief soep en broodjes. Gevolgd door een drietal lezingen, onder andere van Jacqueline Cramer, hoogleraar duurzaam innoveren aan de Universiteit Utrecht. Aansluitend zal er een borrel volgen. De zaterdag bestaat uit een combinatie van lezingen en carrousel rondes, waaronder een lezing van Tim Stobernack over planetary health en de milieu-impact van de zorgsector. Het congres zal afgesloten worden met een borrel, waar over de aangesneden onderwerpen verder gediscussieerd kan worden.

​Dit congres richt zich op zorgprofessionals onder wie (toekomstig) artsen, verpleegkundig specialisten, paramedici en andere geïnteresseerden. Naast deze dagen vol inspirerende lezingen kan dit congres ook in het kader van nascholing gevolgd worden; accreditatie is aangevraagd (voor medisch en verpleegkundig specialisten).

Graag willen we u vragen deze informatie over het congres te delen binnen uw instantie onder uw medisch specialisten, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en coassistenten.Aanvullende informatie en de promotieposter vindt u onderaan de mail. Aanmelden kan via de QR-code op de poster of via onze website: https://artsenorganisatie.nl/huidige-activiteiten/congres-2024

Poster met QR-final
Sluiten