Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

'Ouderen op de spoed - zo doe je het goed'

vrijdag 27 september 09:00 tot vrijdag 27 september 16:20
Toevoegen aan agenda27/09/2019 09:00 27/09/2019 16:20 Europe/Amsterdam 'Ouderen op de spoed - zo doe je het goed' DD/MM/YYYY

Fragiel of stabiel, kwetsbaar of gezond - de patiënt op de spoedeisende hulp is steeds vaker een oudere. En deze oudere brengt, behalve de acute aandoening, vaak een complexe onderliggende gezondheidstoestand met zich mee. Wat moeten professionals op de spoed weten van kwetsbaarheid en polyfarmacie, en wat niet? Welke problemen pak je aan op de SEH, en welke zijn een zorg voor later? En wanneer is het beter om helemaal niet te behandelen?

Daarover gaat het congres ‘Ouderen op de spoed – zo doe je het goed’ op
27 september in Driebergen. Centraal staat de vraag hoe u als SEH-professional kwetsbare ouderen herkent, wat u moet doen, wat u aan andere afdelingen en instellingen kunt overlaten. En wat je hiervoor nodig hebt. Want: spoedzorg aan ouderen is niet ingewikkeld, als je het maar goed organiseert.

Met veel goede voorbeelden door experts uit de spoedeisende zorg en de ouderengeneeskunde, die ook uw prangende vragen zullen beantwoorden. Grijp deze kans om grip te krijgen op de oudere SEH-patiënt!.

Meer informatie : http://scem.m11.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?encId=ktsqUGqwaAMeZuA&actId=31366419&command=openhtml

Zie hier het uitgebreide programma

30920_SCEM_fld Ouderen op de spoed
Sluiten