Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

13/ 14 feb 2020: Multidisciplinaire toxicologie-cursus "MD-Tox"

dinsdag 31 december

Je werkt in de praktijk, beheerst je vak en je houdt je vakliteratuur en vaardigheden goed bij. Maar kan jouw kennis van toxicologie wel een oppepper gebruiken? Wil je alles weten over levensbedreigende en veel voorkomende intoxicaties? Schrijf je in voor de tweedaagse toxicologie-cursus van het Geneeskundig Intoxicatie Forum (GIF). De cursus is multidisciplinair; je medecursisten zijn internisten, intensivisten, farmacologen, ziekenhuisapothekers, SEH-artsen en andere geïnteresseerden.

Onderwijsprogramma

Het gevarieerde en interactieve onderwijsprogramma met plenaire sessies, workshops, simulatie-training en discussies, biedt je de nieuwste toxicologische inzichten. Onder leiding van specialisten op het gebied van toxicologie wordt jouw kennis over toxicologische pathologie aangescherpt en met behulp van simulatie-training ingebed in je handelen. Zo verbeter je de zorg voor de geïntoxiceerde patiënt.
Na de cursus heb je je kennis in de toxicokinetiek en -dynamiek bijgespijkerd en ben je bijgepraat over een breed palet aan intoxicaties zoals cardiotoxische middelen, psychofarmaca, anti-epileptica, paracetamol, toxische alcoholen, drugs en meer.

Locatie

Schola Medica, Orteliuslaan 750 in Utrecht

Aanmelden

De cursusprijs is € 900,- inclusief cursusdiner.
Je kunt je aanmelden via www.scholamedica.nl/toxicologie.

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten