Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Denk mee over inzet nieuwe Cao Ziekenhuizen

vrijdag 23 november

Omdat de huidige Cao Ziekenhuizen per 1 april afloopt, starten we nu al met de voorbereidingen voor de nieuwe cao. Voorafgaand aan de onderhandelingen bepaalt de LAD/FBZ haar inzet. Uw input is daarbij onmisbaar. Ervaart u bepaalde knelpunten in uw arbeidsvoorwaarden? En over welke afspraken moeten we volgens u onderhandelen? Laat het ons weten!

De LAD zit via FBZ (de Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg) aan de cao-tafel en wil binnenkort haar inzet voor de nieuwe cao bepalen, die vervolgens wordt voorgelegd aan de klankbordgroep. Na het opstellen van de eigen inzet, treedt de LAD/FBZ in overleg met de andere werknemersorganisaties met als doel om tot een gezamenlijke inzet te komen.

Om de concrete inzet voor de nieuwe cao te bepalen, is het belangrijk dat we weten wat er speelt. De input van onder meer (basis)artsen, aios, klinisch chemici, klinisch fysici, technisch geneeskundigen, ziekenhuisapothekers en SEH-artsen is daarom onmisbaar. Werkt u in een algemeen ziekenhuis en heeft u specifieke punten voor onze inzet? We horen het graag! U kunt uw input uiterlijk 9 december bij bureau@lad.nl aanleveren.

Voor ontwikkelingen over de Cao Ziekenhuizen en achtergrondinformatie kunt u terecht op onze website.

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten