Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Lever met je commissie/sectie een bijdrage aan het Dutch North Sea EM Congress 2020!

woensdag 25 september

Geachte collegae, voorzitters van secties en commissies van de NVSHA,

Sinds de start van het Dutch North Sea Emergency Medicine Conference in 2007 is ons congres uitgegroeid tot een vaste waarde en jaarlijks terugkerend congres.

Er is altijd ruime input gekomen van enthousiaste collega’s, secties en commissies om een bijdrage te leveren aan het congres. Aangezien de initiatieven groeien en wij als commissie zoveel mogelijk initiatieven een podium willen bieden, nog meer enthousiaste leden willen bereiken die wij misschien over het hoofd zien en hierin ook een zorgvuldige selectie willen kunnen maken sturen wij deze brief.

Voor onze komende editie 3, 4 en 5 juni 2020 willen we jullie de mogelijkheid bieden om een bijdrage te leveren en hiervoor een voorstel in te dienen van een pre-course, workshop, een symposium of een TED EM vóór dinsdag 12 november 2019.

Bij een symposium kun je denken aan meerdere korte presentaties in een tijdsbestek van 60-90 min. Voor de workshops is 90 min gereserveerd.

De TED EM is bedoeld als podium voor een inspirerende innovatie. Innovaties maken het werk vaak makkelijker, leuker, beter en soms ook goedkoper. Op het congres willen wij je graag de mogelijkheid bieden om anderen te inspireren met nieuwe inzichten, implementatie van een nieuwe werkwijze, veiligheid, patiënt vriendelijkheid of een bijzondere opleidingsaanpak. Hoe heeft deze innovatie ervoor gezorgd dat de zorg is verbeterd of het werk leuker is geworden? Uit de inzendingen zullen enkele onderwerpen worden geselecteerd voor presentatie van 10 minuten.

Voor het indienen van een pre-course/ workshop/ symposium of TED EM mail je je voorstel naar congres@nvsha.nl Deadline inzending: 12 november 2019

Uit alle ingezonden pre-courses/ workshops/ symposia zullen wij een selectie maken. Wij vragen de indieners van de geselecteerde pre-courses/ workshops/ symposia om uiterlijk 10 januari 2020 het definitief uitgewerkte programma, inclusief de namen van sprekers, aan ons te mailen.

We kijken uit naar jullie ideeën en inzendingen!

Met vriendelijke groet,

Grietje Jelsma
Voorzitter Congrescommissie NVSHA

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten