Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

NVSHA Awards 2018

maandag 26 maart

Tijdens het ‘11th Dutch North Sea Emergency Medicine Conference’ van de NVSHA van 30 mei tot en met 1 juli 2018, zullen voor de zevende keer de NVSHA Awards worden uitgereikt. Er zijn dit jaar wederom awards te winnen in de categorieën ‘Beste initiatief in de spoedeisende geneeskunde’ en ‘Beste persoonlijke bijdrage aan de spoedeisende geneeskunde’.

Wie volgen de winnaars van vorig jaar, Marlies Morsink en Menno Gaakeer, op?

Meer informatie over de NVSHA Awards: Beste initiatief:

Voor de award ‘Beste initiatief in de spoedeisende geneeskunde’ zoeken we een vakgroep spoedeisende geneeskunde of groep SEH-artsen die zich heeft onderscheiden door een initiatief dat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van de spoedeisende geneeskunde. Vorig jaar won de Marlies Morsink met de vakgroep van het Radboudumc deze award voor het ontwikkelen van het coschap Spoedeisende Hulp.

Het beste initiatief wordt beloond met een geldbedrag van € 2.500,- ten behoeve van de verdere ontwikkeling van het initiatief of van de groep. Beste persoonlijke bijdrage:

Voor de award ‘Beste persoonlijke bijdrage aan de spoedeisende geneeskunde’ willen we een initiatief belonen van een individueel persoon die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de spoedeisende geneeskunde op lokaal, regionaal of nationaal niveau. Afgelopen jaar won Menno Gaakeer deze award voor zijn zeer uitgebreide inzet voor de ontwikkeling van de Spoedeisende Geneeskunde.

De winnaar wordt beloond met een bedrag van € 1.000,00 ter besteding aan de verdere professionele ontwikkeling van deze persoon.

Aanmelding van initiatieven en kandidaten kan tot 16 april 2018 middels een aanbevelingsbrief van maximaal 1 A4, aan het NVSHA-bestuur (bestuur@nvsha.nl).

Namens het NVSHA bestuur,

Evelien van Eeten

Bestuurslid NVSHA Portefeuille AIOS

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten