Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

NVSHA congres verplaatst, ALV gaat wel door

vrijdag 26 februari

Een hilarisch openingsfilmpje, de beste artikelen van 2020, geweldige workshops, inspirerende sprekers, mini-reünies tijdens de koffiepauze, amazing abstracts, een drukbezochte ALV met borrelhappen, biertje en BBQ in de zon met de leukste (en beste!) dokters van Nederland, een episch feest, de ballenbak…

Dat is wat DEMC 2021 hoort te zijn!

Dat kan komende juni allemaal nog niet. Daarom hebben het NVSHA-bestuur en de congrescommissie besloten het Dutch Emergency Medicine Conference 2021 te verplaatsen naar 13-15 oktober 2021. Ons congres is live té leuk om zomaar door een digitaal event te vervangen. We doen er dus alles aan om de kans op een écht, live congres zo groot mogelijk te maken!

Kortom, wij gaan er het allerbeste van maken en hopen jullie in groten getale in levenden lijve in oktober te kunnen verwelkomen op DEMC2021!

(Mochten coronamaatregelen onverhoopt wederom roet in het eten gooien…dan organiseren wij in oktober alsnog een mooi digitaal event!)

De ALV zal overigens wel gewoon op donderdag 3 juni plaatsvinden; in welke vorm hangt af van de dan geldende maatregelen.

Voor nu: Save the date 13-14-15 oktober 2021!

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten