Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Persbericht: Emily Dopper benoemd tot verenigingsmanager van de NVSHA

maandag 26 maart

Emily Dopper is aangesteld als Verenigingsmanager van de NVSHA. Het is een nieuwe functie die past bij de groei en professionalisering die de NVSHA doormaakt. Wij stellen haar aan u voor.

Linkedin-foto-Emily-Dopper

In december jl. begon Emily (38) aan haar huidige functie: Verenigingsmanager van de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen. De NVSHA betrok in diezelfde maand extra kantoorruimte in het Domus Medica in Utrecht. Zij werd verwelkomd door het team van Cantrijn dat de NVSHA secretarieel en beleidsmatig ondersteunt.

Wat gaat de nieuwe Verenigingsmanager precies doen?

Emily Dopper neemt de leiding van de NVSHA als vereniging op zich. Ze is de spin in het web die schakelt tussen bestuur, commissies, secties en individuele leden. Emily is verantwoordelijk voor het secretariaat en de beleidsmatige ondersteuning. Ze vertegenwoordigt samen met leden van het bestuur de NVSHA in externe contacten en gaat werken aan een nieuwe, toekomstbestendige verenigingsstructuur. Ook gaat Emily zich inzetten voor de introductie van digitale netwerkvormen voor SEH-artsen die actief zijn in de verschillende commissies en secties. En het aantrekken en vasthouden van leden die zich in commissies buigen over uiteenlopende inhoudelijke vraagstukken, behoort tot haar takenpakket. Samen met het bestuur zal ze binnen de vereniging uitkijken naar bestuurlijk talent dat in de komende jaren deel uit zou kunnen maken van het NVSHA-bestuur.

In 2017 werd drs. Emily Dopper geregistreerd als Verenigingsmanager in het RAE-register. Daarvoor heeft zij binnen diverse verenigingen ervaring opgedaan in verschillende adviesfuncties, lokale belangenbehartiging, projectcoƶrdinatie, in besturen en op het vlak van relatiemanagement. Deze veelzijdige werkervaring komt haar ongetwijfeld ten goede in haar huidige functie. Emily studeerde Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Utrecht, 21 maart 2018

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten