Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

SEG symposium 'Terra Nova' 8-9 september

zaterdag 12 mei

“Zeilend symposium voor SEH-artsen”

Verandering is de enige constante. Dit zeilend symposium voor SEH-artsen is een ademruimte en speelruimte, zodat je je eigen plek in het werk hervindt. Centraal staan vragen als: Hoe neem jij in een dynamisch werkveld zelf de plek in die echt past? Hoe balanceer jij tussen leiden en dienen?

Hoe kun je jouw kracht versterken en jouw ideeën waarmaken?

Tijdens deze reis verken je onder begeleiding van experts hoe je jezelf meer tot uitdrukking brengt in je werk. Aan boord is alles bespreekbaar, ook dat wat lastig is. Verruiming van jezelf betekent het vergroten van je invloed. Je herdefinieert jouw rol en wat succes in jouw ogen is. We leren hoe innovatie en out-of-the-box denken veerkracht, eigenheid en creativiteit vergroot. Wensen en ideeën die eerder onmogelijk leken krijgen vorm; slapende ideeën worden wakker. Deze zeilreis is een impuls om weer vol voor het vak te gaan, precies op jouw manier.

Terra Nova is in 2017 gewaardeerd met een nominatie voor de compassieprijs.

De leerdoelen van Terra Nova zijn gebaseerd op de rode dradenvan het nieuwe curriculum Spoedeisende Geneeskunde. Dit betreffen specifieke niet medisch inhoudelijke vaardigheden van een succesvolle SEH-arts in alle facetten.

Out-of-the-box kan zeker niet onder TL-licht: om vrij en ongedwongen te kunnen denken zeilen wij het weekend van 7 t/m 9 september samen op een van de mooiste tweemasters van Nederland.

Ook zin om te werken aan een nog mooiere toekomst? Zeil mee!

Meer informatie over de inhoud en inschrijving: www.terranova-education.nl

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten