Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Succesvol NVSHA congres en IFEM symposium

woensdag 14 juni

7 tot en met 9 juni was het dan zover: de lustrumeditie van Dutch North Sea Emergency Medicine Conference en het IFEM symposium over crowding.

Wat de congrescommissie betreft had het alle ingrediënten voor een zeer geslaagde lustrumeditie van ons jaarlijkse congres. Enthousiaste deelnemers, bevlogen sprekers, interessante precourses, uitdagende workshops, zelfs een escape-room en natuurlijk een heerlijke BBQ met daverend lustrumfeest op het strand met de Hermes Houseband. Als je e.e.a. wilt herbeleven kan dit via Twitter: #DEMC17.

Op 9 juni vond het IFEM symposium plaats met als thema “Crowding at the Emergency Department’’. Het was een interessante en inspirerende dag met zowel nationale als internationale sprekers. De dag eindigde met een interactief debat, met alle sprekers en deelnemers van het IFEM symposium. Alle tweets van dit symposium kan je terugvinden met de hashtag #IFEM17.

Volgend jaar vindt de 11de editie van het Dutch North Sea Emergency Medicine Conference plaats van 30 mei t/m 1 juni 2018.

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten