Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Terugblik op het 9th Dutch Emergency Medicine Conference

vrijdag 01 juli

Afgelopen juni vond alweer de negende editie van dit congres plaats; aan de prachtige, dit jaar toch ook wat frissere en stormachtige, Noord-Hollandse kust.

Er waren veel enthousiaste reacties over het programma en de sprekers. En, afgaand op de zeer geslaagde pre-course 'cardiovascular emergencies' bleek dat ook internationale sprekers nog steeds zeer waardevol zijn voor ons congres. Desalniettemin zijn wij ook zeer trots op het groeiend aantal goede Nederlandse sprekers en op het onderzoek wat we van eigen bodem kunnen presenteren.

De jury heeft weer kritisch gekeken naar sprekers en voordrachten; en de winnaars waren Eveline Baerends voor de oral abstract en Petra van der Lelie voor de poster abstract.

De NVSHA awards gingen dit jaar naar Femke Geijsel, voor haar persoonlijke bijdrage aan de spoedeisende geneeskunde in zowel binnen- als buitenland en naar de sectie PSA voor hun inzet voor de procedurele sedatie in Nederland (en inmiddels ook in het buitenland!)

De congrescommissie heeft de ambitie om DEMC elke keer nóg beter te maken, passend bij de wensen van de leden. Laat ons weten wat je vindt via bureau@nvsha.nl t.a.v. de congrescommissie.

Tenslotte: wij rekenen voor 2017 op een nog grotere opkomst, omdat het ons 10-jarige jubileum is! Dus, save the date: 7-8-9 juni 2017!

DEMC_9_impressie
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten