Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vrijwilligers gezocht, kom jij Team Medisch versterken?

maandag 09 december

Sinds 2006 is Alpe d’HuZes een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Er is sindsdien meer dan 150 miljoen aan sponsorgelden bijeengebracht ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen.

Een belangrijk deel van de begeleiding van dit jaarlijkse evenement wordt gedragen door de (vrijwillige) handen van (para) medici, die gedurende die dagen de medische begeleiding van deelnemers voor hun rekening nemen.

Een deel van deze zorg behelst het leveren van acute zorg op- en langs het parcours, waarbij de inzet van specialisten met gevoel voor- en ervaring in de acute zorg wenselijk is.

Voor de begeleiding van dit evenement (30 mei tot en met 6 juni 2020) zijn wij nog op zoek naar medisch specialisten (liefst met ervaring binnen de acute geneeskunde), die het leuk vinden om op vrijwillige basis dit evenement te ondersteunen.

Mocht dit evenement jouw aanspreken en lijkt jou het leuk om gedurende een paar dagen vrijwillig zorg te verlenen aan de deelnemers van Alpe d’Huzes, dan kun je je inschrijven via de website (https://www.opgevenisgeenoptie.nl/ , onder het kopje vrijwilligers). Als je dan onder “Opmerkingen” vermeldt dat je je aanmeldt voor TEAM MEDISCH, dan zullen wij jouw op korte termijn benaderen met verdere informatie.

Hopende jullie te treffen in Frankrijk, namens Alpe d’HuZes,

Matthijs Elzinga

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten