Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Herinnering NVSHA Awards 2022

donderdag 14 april

Ook dit jaar mogen we een prijs uitreiken voor Beste initiatief in de Spoedeisende Geneeskunde en een prijs voor Beste persoonlijke bijdrage. Een mooie gelegenheid om een collega of vakgroep eens verdiend in het zonnetje te zetten. Dit gaat ook nog eens gepaard met een mooie beloning voor verdere ontwikkeling. Op naar verdere professionalisering van onze opleiding.

Beste initiatief in de spoedeisende geneeskunde
Voor de award ‘Beste initiatief in de spoedeisende geneeskunde’ zoeken we een vakgroep spoedeisende geneeskunde of groep SEH-artsen die zich heeft onderscheiden door een initiatief dat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van de spoedeisende geneeskunde.

Beste persoonlijke bijdrage:
Voor de award ‘Beste persoonlijke bijdrage aan de spoedeisende geneeskunde’ willen we een initiatief belonen van een individueel persoon die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de spoedeisende geneeskunde op lokaal, regionaal of nationaal niveau.

Aanmelding van initiatieven en kandidaten kan tot 30 april 2022 middels een aanbevelingsbrief van maximaal 1 A4, aan het NVSHA-bestuur (bureau@nvsha.nl).

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten