Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

woensdag 24 augustus

Houd u ook zo van komkommers?

De komkommertijd is echt een van mijn favoriete momenten van het jaar: mooi weer, lekker rustig terwijl avontuurlijke collega’s eropuit trekken en terugkomen boordevol bruisende ideeën! En natuurlijk ook vanwege de eigen vakantie, waarin je de routine en sleur van de rest van het jaar weer leert waarderen: na 2 weken kamperen is niets zo fijn als in je eigen bed te slapen!

Maar dit jaar was de rust ver te zoeken: de erkenningsaanvraag en het voorlopige advies van het CGS heeft de gemoederen danig in beroering gebracht! En niet alleen binnen het bestuur: het is mooi te zien hoe dit onderwerp binnen de vereniging leeft en hoe collega’s op sociale media hier aandacht aan besteden en hoe iedereen de achterban mobiliseert. Inmiddels heeft dit al veel ondersteunende reacties opgeleverd, maar er is nog geen tijd om op onze lauweren te rusten. Want hoe meer, des te beter en hoe diverser, des te effectiever! Dus mobiliseer je Raad van Bestuur, vakgroep, collega’s binnen het ziekenhuis en reageer. Ook als het in jouw toko prima geregeld is en je al als volwaardig collega wordt gezien. Nu is het moment om het CGS van gedachte te laten veranderen; deze kans moeten we niet aan anderen overlaten! De deadline is 7 oktober.

En daarnaast zijn we alweer druk plannen aan het maken voor 2023: secties, commissie en bestuur leveren input voor de begroting van volgend jaar. En voor degene met een goed idee die niet zo lang kan wachten: de initiatiefpot van dit jaar schreeuwt nog om goede ideeën. Dus heb je een mooi plan, stuur een mailtje naar penningmeester@nvsha.nl En over plannen gesproken, “ICEM 2023” wordt een succes, als we het er zelf van maken. Wat gaat jouw bijdrage zijn?

Ergo, komkommertijd is over, tijd voor peper!

- Oene van Meer

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten