Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

NVKG-Themamiddag: Spoedzorg voor kwetsbare ouderen

dinsdag 22 december

Op 10 februari a.s. organiseert de Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie samen met de Nederlandse Vereniging voor Spoedeisende Hulp Artsen het symposium: Spoedzorg voor kwetsbare ouderen. Het begint om 13:00 uur en duurt tot 17:15 uur.
Dat er zich in de komende jaren steeds meer kwetsbare ouderen op de spoedeisende hulp zullen presenteren, is alom bekend. Deze middag willen we op een interactieve manier samen naar de toekomst kijken. Wat kunnen we van elkaar leren? En zijn er initiatieven die we ook op onze eigen werkomgeving kunnen toepassen?

Er is accreditatie aangevraagd voor de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA), Nederlandse Internisten Vereniging (NIV), Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (V&VN VS), Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA), Accreditatie Bureau Cluster 1 o.a. Huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde.

Jullie zijn van harte uitgenodigd! Op https://www.nvkg-themamiddag.nl/ vind je meer informatie over het programma en inschrijving.

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten