Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Tot ziens!

dinsdag 22 december

Beste leden,

Het werd op de afgelopen Algemene Ledenvergadering al aangekondigd, mijn vertrek per 1 januari a.s.
Inmiddels heb ik een aantal van jullie persoonlijk al gesproken, maar via dit bericht wilde ik mij nog één keer tot jullie allen richten. De afgelopen drie jaar heb ik me met veel energie en enthousiasme ingezet voor de NVSHA. Ik ging met plezier naar mijn werk, heb mooie dingen mogen doen en uitproberen en natuurlijk jullie en het vakgebied van de spoedeisende geneeskunde beter leren kennen. Heel leuk, inspirerend en leerzaam!

Trots kijk ik terug op een periode waarbij ik een basis heb gelegd en het een en ander in gang heb mogen zetten. Denk bijvoorbeeld aan een eigen kantoor in de Domus, het meer faciliteren van de commissies en secties, de samenwerking met de Landelijke Artsen in Dienstverband (LAD), de ledenbezoeken, het verenigingsnieuws, het AVG proof maken van de vereniging, de organisatie van de (digitale) ALV’s, de aankomende statutenwijziging en het aannemen van eigen personeel. Dit laatste is de kwaliteit en de stimulering van wetenschap binnen de spoedeisende geneeskunde alleen maar ten goede komen.

Voor velen van jullie heb ik afgelopen jaren een vast aanspreekpunt mogen zijn op het bureau. Jammer dat dit per 1 januari a.s. zal stoppen. Met alle ambities die het bestuur heeft voor de komende jaren respecteer ik de moeilijke keuze die zij hebben moeten maken. Als eerste verenigingsmanager van de NVSHA hoop ik echt dat wanneer de tijd er rijp voor is mijn opvolger door kan pakken waar ik ben gebleven.

Tot slot wens ik jullie veel wijsheid en al het goeds toe, zowel zakelijk als privé! En natuurlijk ook hele fijne dagen en een goed en gezond 2021.

Ik zal jullie blijven volgen en wie weet tot ziens!

Hartelijke groet,

Emily Dopper

Linkedin foto Emily Dopper
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten