Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vacaturestelling portefeuille Beroepsbelangen NVSHA bestuur

dinsdag 22 december

Op korte termijn is er een vacature voor de portefeuille Beroepsbelangen, omdat de huidige portefeuillehouder een andere functie binnen het bestuur gaat vervullen. De formele benoeming zal in juni 2021 zijn en is in principe voor de duur van drie jaar.

Het betreft een “jonge”, brede, bestuur portefeuille die raakvlakken heeft met vele beleidsterreinen waarop de NVSHA actief is. Concreet valt daarbij te denken aan de samenwerking met de Landelijke Artsen in Dienstverband (LAD), CAO onderhandelingen , het erkenningstraject , vragen van leden over uiteenlopende onderwerpen, adviseren van ziekenhuizen bij de start met SEH artsen, contacten met CGS/RGS over (her) registratie. De portefeuillehouder heeft veel ruimte om de richting van de invulling te sturen en de portefeuille verder vorm te geven.

Onder de portefeuille Beroepsbelangen vallen ook de secties Management & Bestuur en Arts & Welzijn. Hiervoor ben je aanspreekpunt binnen het bestuur.

Tijdsbesteding: Vast zijn de bestuursvergaderingen (een keer in de maand de hele woensdagochtend) met voorbereiding , twee beleidsdagen per jaar , ten minste twee Algemene ledenvergaderingen en daarnaast ad hoc overleggen die moeilijk te kwantificeren zijn. Ook moet je rekening houden met “denktijd”, wij bevragen elkaar actief naar ieders mening en hechten daar erg aan. De huidige portefeuillehouder besteedt naar schatting ruim een dagdeel in de week aan de NVSHA.

Vacatiegeld: het vacatiegeld bedraagt 1400 Euro per maand , daarnaast gelden de algemene declaratieregels van de vereniging.

Het bestuur ontvangt uw Sollicitatiebrief en CV graag vóór 4 januari 2021. Voor vragen kunt u vanzelfsprekend terecht bij Pol Stuart op beroepsbelangen@NVSHA.nl of de secretaris van het bestuur: secr@nvsha.nl

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten