Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Wij gaan verhuizen!

donderdag 22 december

Nouja, we verhuizen niet écht. Onze vergaderruimte in de Domus Medica verandert niet (reminder voor commissies en secties; jullie mogen deze ruimte reserveren voor een fysieke meeting als daar behoefte aan is!). Maar we veranderen wel van bureauondersteuning! De afgelopen jaren zijn wij als vereniging ondersteund door Cantrijn Groep. Per 1 januari zal dit worden overgenomen door ABCS. Dit houdt in dat je een andere naam onderaan de reactie per mail vanuit het bureau ziet verschijnen. Daarnaast kan dit ook betekenen dat ten tijden van de overstap dingen even blijven liggen óf wat stroef lopen. Goed om te weten: per 1 januari verhuizen we, en per 1 april nemen we definitief afscheid van Cantrijn. Er is dus enige overlap. Het nieuwe bureau heeft immers tijd nodig om onze vereniging te leren kennen. Vandaar dat we Cantrijn de komende maanden nog wel als back-up hebben. Waarom is dit van belang voor jou om te weten? Mocht het zo zijn dat je denkt: "Goh, waar blijft die reactie toch?" of "Wat gek dat ik dit niet meer ontvang", trek in deze periode van vooral aan de bel. We weten immers niet of de technisch kant van de overstap helemaal vlekkeloos gaat verlopen! Tegelijkertijd hopen we ook op jullie begrip, als het nét even iets langer duurt, om precies diezelfde reden. Heeft het grote spoed neem dan telefonisch contact op, dan weet je zeker dat er direct met je naar een oplossing wordt gezocht.

Zoals aangegeven tijdens de ALV van december jl. is het een hele bewuste keuze geweest om over te stappen. Een keuze waar wij als bestuur al enkele jaren tegenaan hikken, omdat de ondersteuning niet (langer) voldoet aan de wensen van onze vereniging. Een overstap blijft spannend om uiteenlopende redenen: je neemt afscheid van het bekende én twintig jaar verenigingshistorie is een behoorlijke volksverhuizing. Kortom, waar begin je aan...

Toch zijn we van mening dat het nu écht tijd is (geweest) om de sprong te wagen en te kijken of we op deze manier als vereniging een professionaliseringsslag kunnen maken. Ons doel is om commissies en secties optimaal te ontzorgen, waar dit nu niet altijd lukt. Daarnaast hopen we een basis te leggen voor verdere (technisch) ontwikkelingen in de komende jaren (o.a. nieuw boekhoudkundig systeem, nieuwe website, nieuw archiefsysteem, nieuwe ledenadministratie etc.) zodat we als vereniging efficiënter en kwalitatief hoogwaardig kunnen werken. We verwijzen graag naar ons Meerjarenbeleidsplan 2023-2027 voor meer informatie!

Wij hebben er zin in!

Domenique Zaunbrecher, secretaris NVSHA
Namens het gehele bestuur

NB. Ook telefoonnummers en postbussen zullen veranderen, daar volgt nog een separaat bericht van!

Ontwerp zonder titel (17)
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten