Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Enquête voor medisch specialisten ‘Impact van gemiste/vertraagde/verkeerde diagnoses'

dinsdag 04 oktober

Binnen het project ‘Risicoprofiel Diagnostische proces’ inventariseren we ervaringen van medisch specialisten en AIOS in Nederland met gemiste/vertraagde/verkeerde diagnoses. Dit multidisciplinaire project is geïnitieerd door de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM) en wordt ondersteund door het Kennisinstituut van de Federatie Medisch Specialisten.

Graag komen we meer te weten over de ervaringen van de AIOS en medisch specialist met gemiste/vertraagde/verkeerde diagnoses. Heeft u een keer een diagnose gemist? Heeft u een keer een achteraf gezien verkeerde diagnose gesteld? Of duurde het erg lang voordat de juiste diagnose duidelijk was? Uw anonieme input is zeer waardevol voor dit project.

U kunt uw ervaringen anoniem invullen via deze enquêtelink (invulduur ca. 15 min):

De werkgroep zal met behulp van deze informatie en informatie vanuit een calamiteiten en incidenten analyse een risicoprofiel opstellen over oorzaken en de impact van gemiste, vertraagde of verkeerde diagnoses. Om vervolgens op basis van het risicoprofiel als wetenschappelijke vereniging of ziekenhuis aan de slag te kunnen met verbetertrajecten.’

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten