Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Gezocht: kanshebbers NVSHA Award

donderdag 21 januari

Tijdens het ‘Dutch North Sea Emergency Medicine Conference’ van de NVSHA wordt opnieuw de NVSHA Award uitgereikt.

Er is dit jaar wederom een award te winnen voor bijvoorbeeld het ‘Beste initiatief in de spoedeisende geneeskunde’ of voor leden met de ‘Beste persoonlijke bijdrage aan de spoedeisende geneeskunde’.

Heleen Lameijer won de award van 2020 door onder andere haar instalifesaver cursus. Marlies Morsink won een award door het ontwikkelen van het SEH co-schap. Wie of welk initiatief volgt de winnaars van vorige jaren op?

Heeft jouw vakgroep zich onderscheiden door een initiatief dat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van de spoedeisende geneeskunde? Of ken jij een collega die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de spoedeisende geneeskunde op lokaal, regionaal of nationaal niveau?

Geef de vakgroep, het initiatief of persoon dan op door een mail te sturen naar bestuur@nvsha.nl. Aanmelden kan tot 25 april 2021 middels een aanbevelingsbrief van maximaal 1 A4.

Het winnen van de award wordt beloond met een geldprijs van € 2.000,- ten behoeve van de verdere ontwikkeling van het initiatief of van de groep.

Namens het NVSHA bestuur,

Nienke Hoogkamp

Bestuurslid NVSHA Portefeuille AIOS

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten