Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Ontslaginstructies op SEHzorg.nl

donderdag 27 januari

Hoewel het vaak druk is op onze SEH’s, zeker in COVID-tijd, blijft het geven van goede ontslaginstructies een belangrijk onderdeel van de zorg op de SEH. Mondelinge ontslag instructies alleen zijn zeker niet genoeg voor de patiënten om alle informatie te kunnen onthouden. Daarom kunnen onze ontslaginstructies sinds 2017 aangevuld worden met de informatie die op SEHzorg.nl staat.

In de afgelopen 5 jaar zijn er steeds nieuwe onderwerpen bijgekomen, onderwerpen als gips om je arm en hoe loop je met krukken, maar ook COVID staan nu op de site. De commissie patiëntvoorlichting zal ook dit jaar weer nieuwe onderwerpen toevoegen. Bovendien is het na 5 jaar tijd om de site te vernieuwen en sneller te maken. Hiervan houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Ook is het gebruik de afgelopen jaren flink gestegen, van 9.200 gebruikers in 2017 naar 115.000 bezoekers in 2021. Dit kan nog beter! Wil je PR materiaal van SEH zorg voor op jouw SEH, dat kan via het bureau van de NVSHA of download de informatie zelf van Semble.

Heb je suggesties/aanvullingen voor SEHzorg.nl, dat is altijd welkom via sehzorg@nvsha.nl

Ook als je interesse hebt om mee te doen in de commissie, horen we het graag.

De commissie Patiëntvoorlichting NVSHA

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten