Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Winnaar Beste abstract 2020 bekend

donderdag 02 juli

Eén van de belangrijkste doelstellingen van het jaarlijkse DEMC congres in Egmond is het delen van kennis over de nieuwste studies en ontwikkelingen op het gebied van spoedeisende geneeskunde. Daarom heeft de NVSHA wetenschapscommissie, ondanks de annulering van het DEMC2020, een aantal geselecteerde SEH-artsen (in opleiding) toch een digitaal podium geboden hun abstract te presenteren aan alle geïnteresseerde NVSHA leden.

Op donderdag 4 juni presenteerden Anne de Hond, Lisette Zeegers, Esmee Venema, Merel van Loon en Maartje Melse hun onderzoek aan 47 toehoorders tijdens een succesvolle Zoom sessie. Een jury beoordeelde alle presentatoren en selecteerde Maartje Melse als winnaar met haar onderzoek naar het gebruik van isopropyl alcohol-inhalatie als initiële behandeling voor misselijkheid op de SEH. Lees hier het nieuwsbericht. Benieuwd naar haar presentatie en die van de andere sprekers? Deze zijn terug te vinden op de site. En neem daar ook gelijk een kijkje bij de posters van dit jaar.

Hopelijk staan de onderzoekers volgend jaar weer fysiek voor hun presentatie of poster. Voor dit jaar willen we iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze bijzondere editie.

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten