Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

EMday 2022

donderdag 24 maart

Na het succes van vorig jaar willen we ook dit jaar EMday goed onder de aandacht brengen in ons land. Vorig jaar was het Thema “We are always there for you” waarbij verschillende politici, evenals aanpalende disciplines betrokken in de acute as (o.a. SEH-verpleegkundigen, ambulance personeel, huisartsen, intensivisten etc.) het belang van goede acute zorg én SEH-artsen KNMG hebben onderstreept. Zie ons YouTube kanaal voor de filmpjes van destijds (Communicatie & PR NVSHA).

Komend jaar is het Thema: “We take care of you, please take care of us”. De motivatie is om stakeholders en politici ertoe te bewegen om bij te dragen aan constructieve veranderingen: meer aandacht, erkenning en een verbetering van de werkomstandigheden. Gedurende de pandemie is er veel gevraagd van professionals op de SEH, waardoor (ook) op Europees niveau een toename in gezondheidsklachten en uitval binnen deze groep is waargenomen. Om de kwaliteit van zorg te blijven waarborgen voor de acute patiënt is een bevlogen en gezonde professional onmisbaar!

Meer informatie? Bezoek dan de Emergency Medicine Day website. En houd onze eigen kanalen in de gaten voor PR-acties! Heb je zelf nog een leuk idee of initiatief? Neem dan contact met ons op via secr@nvsha.nl!

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten