Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Gecombineerd lidmaatschap LAD

vrijdag 17 mei

Als de meerderheid van de leden tijdens de ALV op 6 juni instemt, kunnen SEH-artsen een gecombineerd lidmaatschap afsluiten met de LAD. Het voordeel? De belangen van SEH-artsen kunnen beter worden behartigd aan de cao-tafel, bijvoorbeeld als het gaat om het terugdringen van de werkdruk en de positionering van SEH-artsen binnen ziekenhuizen.

Daarnaast kun je profiteren van alle LAD-lidmaatschapsvoordelen. Zo kun je kosteloos voor 20 uur per jaar individuele rechtshulp krijgen, bijvoorbeeld als je in een arbeidsconflict belandt of advies nodig hebt bij een re-integratietraject.

LAD-leden zijn gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid; een must voor alle zorgprofessionals in loondienst. Via de LAD zijn artsen aangesloten bij de KNMG en kun je van alle KNMG-diensten gebruikmaken. Denk aan de Artseninfolijn, die ondersteuning biedt bij ethische en gezondheidsrechtelijke kwesties.

De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) is de grootste en meest invloedrijke werknemersorganisatie voor (aankomende) artsen in dienstverband in Nederland en enkele aanverwante beroepsgroepen. De LAD heeft ruim 33.000 leden.

Meer informatie: www.lad.nl

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten