Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Beleidsmedewerker Wetenschap gestart

maandag 11 mei

Met ingang van 1 mei heeft de NVSHA er een nieuwe beleidsmedewerker bij. Graag stellen wij haar aan jullie voor:

Mijn naam is Hermien Gaasbeek. Ik woon met mijn man en twee stoere jongens van 9 en 11 jaar in Maarssen. Ik ben een gedreven beleidsmedewerker met een afgeronde WO-opleiding (Nutritional Epidemiology and Public Health) en affiniteit met de medische en verpleegkundige zorg en wetenschap. Naast mijn baan bij V&VN als Strategisch Secretaris van het Wetenschappelijk College Verpleegkunde ben ik per 1 mei 2020 gestart als beleidsmedewerker wetenschap voor de NVSHA. Ik zal mij de komende tijd in gaan zetten voor de NVSHA Wetenschapscommissie, welke als doel heeft om wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door SEH-artsen (i.o.) te stimuleren, faciliteren en uit te voeren om vervolgens bij te dragen aan de wetenschappelijke ontwikkeling van de Spoedeisende Geneeskunde. Hierbij zal ik centraal en structureel contact met de leden onderhouden, ze ondersteunen en ze van kennis voorzien.

Concreet betekent dit dat ik een netwerk voor wetenschappers zal opzetten om lopende onderzoekslijnen en aandachtsgebieden per ziekenhuis te inventariseren en bij te houden. Daarnaast zal ik ook de opzet van de NVSHA-kennisagenda begeleiden en ben ik beschikbaar om geïnteresseerde onderzoekers d.m.v. raad en daad te ondersteunen bij aanvragen van beurzen.

Ik hoop op korte termijn met een groot deel van jullie in contact te komen. Heb je op dit moment al een vraag of wil je je alvast even voorstellen stuur me dan vooral een berichtje via wetenschap@nvsha.nl.

pasfoto Hermien
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten