Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Deelname werkgroep Zinnige Zorg verdiepingsonderzoek Urineweginfectie

maandag 11 mei

Het zorginstituut doet al enige tijd onderzoek naar zinnige zorg bij enkele veel voorkomende ziektebeelden. Een van de ziektebeelden is urineweginfecties.

Er is in een eerdere fase een startbijeenkomst geweest, helaas zonder deelnemer van de NVSHA doordat er geen vertegenwoordiger gevonden kon worden.

Deze startbijeenkomst heeft aanknopingspunten opgeleverd voor verder onderzoek. Het verslag en de tijdlijn voor het verdiepingsonderzoek zijn gepubliceerd op www.zorginstituutnederland.nl/werkagenda/infectieziekten-en-parasitaire-aandoeningen/zinnige-zorg---urineweginfecties-verdiepingsfase.

Op basis van deze bijeenkomst is er een concept analyseplan opgesteld voor het verdiepingsonderzoek. Tevens zijn er een aantal onderzoeksactiviteiten in gang gezet, die binnen het zorginstituut zijn uitgevoerd of aanbesteed. Over de onderzoeksvragen en methodiek wil het zorginstituut nu via een aantal klankbordgroep-raadplegingen nader informeren. Het doel daarvan is mee te denken over de onderzoeksvragen en onderzoeksmethoden die zij voorstellen en – in een later stadium - het beoordelen van de uitkomsten daarvan.

Wie zou er interesse hebben in deelname aan deze werkgroep? Graag jullie interesse sturen naar bureau@nvsha.nl

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten