Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

dinsdag 12 mei

Beste Leden,

Hopelijk bereikt deze nieuwsbrief jullie in goede gezondheid in deze wereld van het ‘nieuwe normaal’ . Hoewel de prevalentie van COVID 19 en de bijbehorende dagelijkse cijfers nu de goede kant op lijken te gaan, is zeker dat dit jaar veel onzeker blijft. En dat vind ik persoonlijk best een uitdaging. Vaste (sociale) bakens in een jaar zoals vakanties, vieringen en evenementen verlopen anders dan anders of gaan niet door. Zo ook helaas onze Dutch Emergency Medicine Conference 2020 in Egmond. Eén van die momenten in het jaar waar we ons samen als vereniging op verheugen, samen leren, delen en vieren. Alle vertrouwen in de Congrescommissie bij het organiseren van een eventueel nieuw plan met de tijd. Als bestuur blijven we in beweging en kijken we welke processen er wel door kunnen en/of moeten gaan.

Eén van die dingen is de ALV: We willen en moeten als vereniging sommige besluiten nemen, informatie delen en stukken goedkeuren om op koers te blijven. Dat willen we dan ook op 4 juni om 16:00 uur op aangepaste manier doen. Een digitale (Zoom) ALV waarin we ook voor het eerst digitaal zullen stemmen. Dubbel spannend, maar we gaan het gewoon doen. Het hoe en wat over bijvoorbeeld het niet de ALV kunnen bijwonen, het aanmelden en vragen stellen, volgt deze week in een aparte mailing. Uiterlijk 21 mei ontvangen jullie dan de stukken en de technische handleiding voor het installeren en gebruiken van Zoom en het nieuwe digitale stemplatform NVSHAstemt.nl.

Ook positieve ontwikkelingen als het Forum op de NVSHA website en SEH-artsen in de media breng ik graag nogmaals onder de aandacht. Juist in deze tijden goed om zichtbaarheid te delen en contact met elkaar te zoeken.

Tot slot hebben we er op het bureau een nieuwe medewerker bij: per 1 mei is Hermien Gaasbeek gestart als beleidsmedewerker wetenschap van de NVSHA. Zij stelt zich in deze nieuwsbrief graag verder aan jullie voor.

Kortom: weliswaar gebonden aan een ander tempo, blijven we in beweging. Ik hoop jullie allen op 4 juni 16:00 uur ergens op het scherm te zien en te groeten!

Sophie Hillen
Secretaris bestuur NVSHA

hillen-sophie
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten