Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

donderdag 27 mei

Beste leden,

Er gloort weer hoop aan de horizon! Met het matige lenteweer van de afgelopen weken, kijk ik enorm uit naar de zomer. Met de toenemende vaccinatiegraad en de dalende incidentie van COVID gaat Nederland langzaamaan weer open. Hier ben ik, ondanks de aanhoudende druk op de zorg toch blij om. Want voor velen zijn de afgelopen maanden een uitdaging geweest. Niet alleen op werk gebied maar zeker ook persoonlijk.

In de COVID periode heb ik gemerkt dat er altijd wel werk gedaan kan worden, maar dat er iets miste. Het heeft me doen inzien dat andere zaken ook het koesteren waard zijn zoals familie, vrienden, nieuwe hobby’s, sporten of het leren van een nieuwe kooktechniek. Het wordt ook gewoon weer tijd voor nieuwe inspiratie. En waar krijg je dat beter van dan door met collega’s, al dat niet met een goed glas drank, nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen?

Met het bestuur hebben we de afgelopen maanden enkele ziekenhuizen digitaal bezocht. Het is erg leuk en leerzaam om te zien hoe het er in de verschillende regio’s en ziekenhuizen aan toe gaat. Van de knelpunten voor het aantrekken van jonge klaren in de regio tot de domein discussie in de grotere centra en de ervaringen uit de regio tijdens COVID. Het waren leuke (digitale weliswaar) bijeenkomsten en geeft het bestuur weer stof tot nadenken en nieuwe input en energie! We kijken uit naar de volgende en hopelijk eerste fysieke bijeenkomsten.

Want het leven is nu eenmaal leuker wanneer we samenkomen. De mens is immers een gezelschapsdier. De AIOS-commissie heeft alles op alles gezet om een AIOS dag te organiseren. Door verplaatsing van het DEMC, is besloten om de AIOS dag in juli te organiseren, in plaats van oktober. De commissie is druk bezig om alles op zeer korte termijn rond te krijgen. En dit gaat lukken. De inzet en flexibiliteit maakt me echt trots en het wordt weer een topdag!

We hopen de AIOS op deze dag weer te kunnen inspireren met nieuwe ideeën, energie en uitdagingen. Het thema is de AIOS in balans en vindt plaats in Arnhem. Enkele onderwerpen zullen zijn: timemanagement, persoonlijk leiderschap en veerkracht tijdens je werk. We gaan een AIOS ALV organiseren en tot slot hopen we natuurlijk dat we er met z’n allen weer een hele fijne en gezellige avond van kunnen maken en met z’n allen gezellig te borrelen….

Dus AIOS, geef je op voor de AIOS dag op 9 juli 2021 in het Rijnstate in Arnhem. Aanmelden kan via de AIOS commissie vertegenwoordiger uit je OOR of via AIOS@nvsha.nl

Met vriendelijke groeten,

Nienke Hoogkamp

AIOS SEH Rijnstate

Bestuurslid NVSHA, Portefeuillehouder AIOS

Afbeelding1
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten