Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vacature AIOS leden PVC

donderdag 06 mei

We zijn op zoek naar meerdere nieuwe leden voor de plenaire visitatie commissie (PVC) vanuit OOR AMC, OOR Utrecht en OOR ON, daarnaast is er één extra plek waarvoor vanuit elke OOR gesolliciteerd mag worden. De PVC moet uit elke OOR vertegenwoordigd worden door een AIOS en er komen plekken vrij in deze regio’s. Het is een mooie gelegenheid om aan je andere competenties dan medisch handelen te werken. Denk onder andere aan communicatie, organisatie, professionaliteit en kwaliteit. Er is sterke voorkeur voor een 1e-jaars AIOS die nog wat langere tijd deel kan nemen aan visitaties.

De PVC spoedeisende geneeskunde is een adviesorgaan van de RGS (Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten) van de KNMG en heeft tot taak om, op verzoek van de RGS, onderzoek in te stellen naar opleiders, opleidingsinrichtingen en opleidingsafdelingen voor het profiel spoedeisende geneeskunde. Deze visitaties vormen het overgrote deel van de activiteiten van de PVC. Naast de visitaties vinden 2 keer per jaar plenaire vergaderingen van de PVC plaats.

Van commissieleden wordt verwacht dat zij bereid en in de gelegenheid zijn om jaarlijks deel te nemen aan 2 visitaties, incl. uitgebreide voorbereiding. Het is wenselijk dat de opleider in kwestie de kandidatuur steunt.

Stuur je CV en motivatie vóór 10 mei 2021 naar aios@nvsha.nl waarbij je duidelijk aangeeft in welke OOR je opgeleid wordt.

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten