Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vacature bestuurslid NVSHA, portefeuille O&O

donderdag 06 mei

In juni 2022 loopt mijn termijn als bestuurslid met de portefeuille Onderwijs en Opleiding (O&O) af. Ik hoop jullie middels deze vacature te kunnen enthousiasmeren voor deze plek binnen het bestuur.

De portefeuille O&O houdt zich bezig met opleiding in de breedste zin van het woord. Je bent o.a. onderdeel van het concilium, toehoorder bij de Raad Opleiding van de FMS, lid van de UEMS (Europese sectie) en houdt je bezig met vraagstukken omtrent het curriculum en scholing. En uiteraard ben je ook nauw betrokken bij andere ontwikkelingen binnen ons vakgebied, zoals de erkenningsaanvraag en de houtskoolschets.

Ik heb het altijd een enorm leuke uitdaging gevonden om na te denken over de toekomst van ons mooie vak!

Tijdsbesteding: Vast zijn de bestuursvergaderingen (een keer in de maand de woensdagochtend), twee beleidsdagen per jaar, enkele ledenbezoeken en tenminste twee ALV’s . Daarnaast zijn er diverse vergaderingen van het concilium, de PVC, de Raad Opleidingen, de UEMS en overige commissies en wordt er 1 à 2 keer per jaar een Opleidersdag georganiseerd.

Voor een uitgebreid overzicht van het takenpakket van de portefeuillehouder O&O, alsmede alle commissies en verantwoordelijkheden die onder deze portefeuille vallen, verwijs ik jullie naar het huishoudelijk reglement en het Organogram op de website van de NVSHA.

De gemiddelde tijdsbesteding is ongeveer 8 uur per week.

Vacatiegeld: het vacatiegeld bedraagt 1400 euro per maand. Daarnaast gelden de algemene declaratieregels van de vereniging.

Overdracht van de portefeuille is bij voorkeur vóór 1 januari 2022 en na voordracht en benoeming in de ALV. Hierbij is een goede en gedegen inwerkperiode uitgangspunt.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan zien we je sollicitatiebrief graag zo snel mogelijk tegemoet via bureau@nvsha.nl. Ook kunnen je met vragen uiteraard bij mij terecht via onderwijsenopleiding@nvsha.nl.

Hartelijke groet,

Mieke Willemsen, portefeuillehouder Onderwijs en Opleiding

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten