Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

donderdag 06 mei

Plannen maken, avonturen beleven en reizen plannen; dat zijn toch vaak wel mijn jaarlijkse hoogtepunten die afgelopen jaar vooral binnen de inhoud (1.3 liter volgens Wikipedia) van mijn schedel plaatsvonden. En hoewel in gedachte er grenzeloze mogelijkheden lijken, ben ik toch wel heel blij de zomer in aantocht te zien. Voorzichtig maken we plannen. Ook als vereniging.

Digitaal hadden we als bestuur afgelopen week nog een ledenbezoek; nuttig en hoewel op afstand toch leuk om contact te hebben en meerdere onderwerpen met elkaar te kunnen bespreken!

Hybride gaan we de eerstvolgende ALV (donderdag 3 juni 16.00-18.00) houden. We nodigen jullie uit een vertegenwoordiger per vakgroep (onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen) af te vaardigen naar Utrecht om fysiek deel te nemen. Dit geeft hopelijk de essentiële interactie die digitaal te volgen is voor alle leden. Digitaal stemmen kan vooraf bij afwezigheid of tijdens de ALV. Meer informatie over de ALV ontvingen jullie onlangs via de mail. Ik roep jullie allen op: schrijf je in, laat je stem horen en laat je informeren door de vooraf te lezen stukken. Op de agenda staan onder andere een opiniërend voorstel voor fellowships, de wisseling van het voorzitterschap van het bestuur en ICEM 2023.

En dan begint toch echt de zomer. Ik zie het als een positief omslagpunt en hoop dat dit ook zo zal blijken. Maanden waarin we geïnspireerd raken plannen te maken, avonturen uit te denken en misschien wel weer voorzichtig reizen plannen. Te beginnen 13 oktober met Egmond aan Zee; ons eerste echte fysieke event sinds lange tijd in de vorm van ons jaarlijkse congres. Wat een vooruitzicht! Ook op 7 december zal er een fysiek NVSHA-evenement plaatsvinden voorafgaand aan de ALV. Hierover binnenkort meer.

Plannen zijn er dus genoeg. Met de input die velen van jullie leverden middels de door de commissie Communicatie en PR uitgezette enquête, gaan we ook verder richting geven aan deze plannen. Terugkoppeling van de uitkomsten van deze enquête en de bijbehorende conclusies volgen dit najaar. Waardevolle informatie die ons helpt als bestuur en vereniging. Met dank aan de commissie Communicatie en PR en de respondenten!

Laat de zomer maar komen. Ik zie jullie hopelijk 3 juni!

Groeten

Sophie Hillen

hillen-sophie
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten