Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

vrijdag 13 november

Beste leden,

We zijn nog steeds allemaal volledig in de ban van Covid-19, maar er gebeurt binnen de vereniging dusdanig veel dat ik jullie aandacht vooral daarvoor wil vragen. De thema’s die ons bezighouden zijn in de afgelopen weken ook regelmatig interessant voor de pers gebleken: de houtskoolschets acute zorg en drukte op SEH’s door Covid vonden het nieuws. Daarnaast was ook een potentieel vuurwerkverbod om de zorg te ontzien reden om ons te raadplegen, zowel door politieke partijen als door de media.

Op 8 december a.s. vindt opnieuw een digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats, net als afgelopen juni is gebeurd. De vooraankondiging staat inmiddels op de site. Je kunt je vanaf vandaag aanmelden. Hoewel we heel graag direct contact met jullie zouden maken, is dat ook ditmaal helaas niet mogelijk. Echter een aantal zaken moet hun voortgangssnelheid behouden. We hopen van harte dat jullie in grote getalen deelnemen, mede omdat we voor één van de punten, de statutenwijziging, idealiter een quorum behalen, anders dient het op twee ALV’s te worden bestemd.

Ik heb nu enkele jaren jullie voorzitter mogen zijn en ik wil, wat eerder dan ik oorspronkelijk had bedacht, het stokje gaan overdragen. Gelukkig om leuke redenen, en in de wetenschap dat ik een professioneel en ervaren bestuur achter laat. Vanuit het zittende bestuur denken we een goede kandidaat te hebben voor de voorzitter-elect functie, en het heeft ook zeker de voorkeur de voorzitter te laten komen uit het zittend bestuur, vanwege de ervaring die een bestuurslid al heeft met alle lopende zaken. Desalniettemin vinden we wel dat er gelegenheid voor de leden moet zijn om interesse te tonen in de voorzittersfunctie, en eventueel hiernaar te solliciteren. Daarom roep ik hierbij op om bij interesse in deze functie op korte termijn, maar uiterlijk 24 november je interesse bij mij of onze secretaris Sophie Hillen kenbaar te maken. Dit zodat wij ook tijdig de stukken ten behoeve van de ALV kloppend en compleet kunnen aanleveren.

Ik hoop jullie allemaal digitaal te zien op 8 december!

Hartelijke groet,

Annemarie

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten