Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vroeger was alles altijd…

donderdag 25 november

Wij willen jullie met gepaste trotst graag op de hoogte brengen van een nieuwe vorm voor het wetenschappelijke onderwijs aan onze AIOS; de wetenschapslijn!

Onze AIOS zijn veranderd… In de afgelopen jaren bleek dat het wetenschappelijk onderwijs niet altijd meer aansloot bij onze AIOS. Waar de LOD wetenschap voorheen voor de meeste AIOS een zeer belangrijke eerste stap in het doen van onderzoek was, is dat nu niet meer het geval. Het aantal AIOS met onderzoekservaring neemt al jaren toe, de infrastructuur voor wetenschap in de SEG opleidingsziekenhuizen is verbeterend en wetenschapscoördinatoren en vakgroepen krijgen van hun ziekenhuizen steeds meer aandacht en tijd voor wetenschappelijk onderzoek. Vroeger was niet alles beter.

Met grote inzet van de docenten Rebekka Veugelers, Mariska Zwartsenburg en Carine Doggen is er een nieuwe digitale onderwijsvorm opgezet waar de AIOS nu op eigen tempo doorheen kunnen gaan. De wetenschapscommissie en onderwijs & opleiden wordt hartelijk bedankt voor het meedenken en uitgebreid testen.

Heb je vragen naar aanleiding van deze informatie, of wil je anderszins contact met de ontwikkelaars: we horen graag van je! Neem contact met ons op via wetenschapslijn@nvsha.nl

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten