Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

vrijdag 30 oktober

Beste Leden,

Sinds juni dit jaar heb ik de eer om de AIOS te vertegenwoordigen binnen de NVSHA. De afgelopen maanden waren zeer bijzonder en bewogen. De vereniging is druk bezig met de erkenningsaanvraag, de discussies rondom de common trunk met de NvA, en de houtskoolschets, dit allemaal ten tijde van de COVID-19 pandemie. Het zijn grote onderwerpen met veel consequenties voor de toekomst. We kunnen niet anders dan trots zijn op waar de vereniging op eigen kracht is gekomen. Met deze inzet en enthousiasme kan het niet anders zijn dat de SEH-arts in Nederland het boegbeeld is voor kwalitatieve hoogwaardige Spoedzorg.

De afgelopen maanden heb ik ook gezien wat voor drijvende krachten er binnen NVSHA zijn, sommigen op de voorgrond maar het merendeel achter te schermen. Dat ik hierin mijn steentje kan bijdragen maakt mij trots.

Ook voor de AIOS is het van belang om op de hoogte te blijven van deze zaken, omdat de onderwerpen bepalen hoe onze toekomst eruit gaat zien. Soms loop je het risico om hieraan voorbij te gaan door een drukke en volle opleiding. Het doel van de AIOS commissie is ook om de AIOS hierin zo goed mogelijk te betrekken. Vanwege COVID kon de AIOS dag helaas niet doorgaan. Met de A(ios)LV hopen we dit wel te bereiken.

Nienke Hoogkamp

Nienke
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten