Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

donderdag 21 oktober

Ben jij nog wel up to date?

Dag collega's, geen poëtische inleiding, maar zo bruut als de herfst nu begonnen is, met de deur in huis vallen:

Zorg dat je gegevens op de website up to date zijn en kloppen met jouw voorkeuren!

Dus dat wil niet zeggen alleen de usual suspects even checken, zoals: functie, adres, etc. Maar kijk vooral ook eens in je "Extra gegevens!" Hier staat namelijk geregistreerd of je ook lid bent van de LAD en of je een abonnement hebt op de e-learning van het Royal College.

Aan het eind van het jaar maken we namelijk de contributie voor volgend jaar op orde. Dus als je verkeerd geregistreerd staat, krijg je de verkeerde factuur. En "gedoe voor zijn, leidt tot zorgenvrij zijn," zoals mijn oma altijd zei.

Na deze huishoudelijke mededeling, over naar de prettigere zaken des levens: wat hebben we weer een mooi congres achter de rug! De meest gequote zin was toch wel: "Fijn dat het weer kan." En terecht! Ondanks de nog geldende beperkingen en maatregelen, is het fijn om elkaar weer te zien. Verrassend hoe sommige personen er live uit zien, zelfs als je er al meerdere keren mee gevideobeld hebt. En natuurlijk het wetenschappelijke programma! Ik ben elke keer weer verrast om te zien hoe de congrescommissie een interessante mix weet samen te stellen van onderwerpen die variëren van cutting-edge state of the art, tot het opfrissen van wat je vroeger wist maar nu niet helemaal meer paraat hebt! En "wijsheid is de bron van honing voor de onoverwinnelijke geest" zoals de Dalai Lama altijd zei (maar dat klinkt in het Tibetaans eigenlijk beter).

En dan dient het volgende hoogtepunt van onze bruisende vereniging zich al weer aan: op 7 december is de Great Wintervibes! Tijdens deze ledendag met ALV doen we het nog eens dunnetjes over en is er ruimte voor discussie, reflectie en interactie. Schrijf je snel in, want met de ledendag van vorig jaar in gedachte, zijn de verwachtingen hoog gespannen. Hoe geweldig is het, dat er zo veel enthousiastelingen zijn die hun spaarzame vrij tijd investeren in dit soort evenementen waar wij allemaal de vruchten van mogen plukken. Want wat hebben we het gemist. Zoals Cruijff ooit zei: "Fijn dat het weer kan."

Oene van Meer,

Penningmeester

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten