Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

NVSHA Awards

donderdag 24 september

Omdat het ‘13th Dutch North Sea Emergency Medicine Conference’ dit jaar wegens corona niet door is gegaan streven we ernaar de 9e NVSHA Awards uit te reiken tijdens de ledendag, in welke vorm deze dan ook plaats gaat vinden. Hiervoor kunnen jullie collega’s opgeven die het afgelopen jaar ‘Het beste initiatief in de spoedeisende geneeskunde’ hadden of die ‘De beste persoonlijke bijdrage aan de spoedeisende geneeskunde' heeft geleverd.

Begin dit jaar hebben we al enkele nominaties ontvangen. Deze nominaties nemen we automatisch mee in deze ronde.

Meer informatie over de NVSHA Awards:

Beste initiatief: Voor de award ‘Beste initiatief in de spoedeisende geneeskunde’ zoeken we een vakgroep spoedeisende geneeskunde of groep SEH-artsen die zich heeft onderscheiden door een initiatief dat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van de spoedeisende geneeskunde.

Beste persoonlijke bijdrage: Voor de award ‘Beste persoonlijke bijdrage aan de spoedeisende geneeskunde’ willen we een initiatief belonen van een individueel persoon die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de spoedeisende geneeskunde op lokaal, regionaal of nationaal niveau.

De procedure is dit jaar iets anders dan andere jaren. Uit de aanmeldingen wordt een winnaar gekozen. De winnaar wordt beloond met een bedrag van € 2.000,00 ter besteding aan de verdere professionele ontwikkeling van deze persoon. Aanmelding van initiatieven en kandidaten kan tot 2 november a.s. middels een aanbevelingsbrief van maximaal 1 A4, aan het NVSHA-bestuur (bestuur@nvsha.nl).

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten